joi, 13 ianuarie 2011

LIPOPETA

     Portretul e din puPICI !, romanţ sentimental. În care fata popii Lipopeta se înscrie la agence matrimoniale franco - roumaine ca să afle lucruri foarte frumoase şi egalite ca la Comuna din Paris. Se prezintă în formă dreaptă cu spirale. Plus poza şi două-trei ţinte deosebit de atractive.

   Agence matrimoniale franco - roumaine e cea mai profesională din România. Pentru femei totul este gratuit plătind un abonament de 400 ron/an. Pentru bărbaţi e cu plată, costul abonamentului fiind de 400 ron anual.
     LIPOPETA este un om printre oameni care caută bărbat. E iubită de prieteni şi ignorată de duşmanii pe care şi-i ţine aproape. Din exterior vip, din interior şi mai vip. Frumuseţea este okiul care priveşte smile. Nu fumează. Nu consumă alcool. Locuieşte singură cu animale. Partenerul căutat : Să fie în primul rând om, nu măgar. Cu simtzul umorului, cu poftă de viatză, viteză, avid de toate. O minte ascutzită face mai mult decât toţi muşchii din lume. Comentarii - Nimeni nu a comentat încă profilul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu